A hirdetés már lejárt!

Feladatok:

FŐBB FELADATOK:
  • Étkeztetési terület működésének megszervezése, ellenőrzése
  • Konyhai és pultos dolgozók irányítása (15-20 fő)
  • Munkabeosztás készítése
  • Bekészítések egyeztetése és koordinálása
  • Tematikus menüválaszték, forgó étlap összeállítása
  • Eszközök és alapanyagok beszerzése, megrendelések kezelése
  • Megrendelővel és beszállítókkal való kapcsolattartás
  • Étkeztetési szoftver (HostWare)) kezelése
  • Kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása
  • Számlák, teljesítés igazolások, dokumentumok kezelése
  • HACCP és HSE előírások betartása és betartatása
  • Hatékony, együttműködő csapat kialakítása és fenntartása
  • Új dolgozók interjúztatása, beintegrálás

Elvárások:

AMIT KÉRÜNK:
  • Vendéglátóipari végzettség (élelmezésvezető, vendéglátó üzletvezető)
  • Minimum 2 éves vezetői tapasztalat lehetőleg üzemi étkeztetésben
  • Ügyfélorientált, szolgáltatói szemlélet
  • Kitűnő kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség
  • MS Office (Word, Excel, Outlook) és étkeztetési szoftverek felhasználói szintű ismerete
  • Magas fokú szervezőkészség és stressztűrő képesség
A munkakör betöltése magyar állampolgársághoz, büntetlen előélethez (erkölcsi bizonyítványhoz) és cselekvőképességhez kötött.

Előnyök:

AZ ÁLLÁS BETÖLTÉSÉHEZ ELŐNYT JELENT: · Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat.

Ajánlatunk:

MIT AJÁNLUNK MUNKATÁRSAINKNAK?
  • Közösségi rendezvényeket és egész évben izgalmas vállalati programokat
  • Hosszú távú, biztos munkalehetőséget
  • Fejlődési és továbbképzési lehetőségeket, tréningeket és az önképzés támogatását
  • Munkatársi kedvezményeket a Nemzeti Sportügynökség létesítményeiben
  • Meghatározott munkaviszonyban eltöltött idő után járó jutalom
  • Széles körű béren kívüli juttatási csomagot (pl. Széchenyi Pihenő Kártya juttatás, éleslátást biztosító szemüveg támogatás, közigazgatási határon kívülről történő napi munkába járás esetén a bérlet 100%-a, munkahelyi bölcsőde, gyermekszületési támogatás)

Munkavégzés helye

Sukoró