A hirdetés már lejárt!
Feladatok:
- Étkeztetési terület működésének megszervezése, ellenőrzése
- Konyhai és pultos dolgozók irányítása (15-20 fő)
- Munkabeosztás készítése
- Bekészítések egyeztetése és koordinálása
- Tematikus menüválaszték, forgó étlap összeállítása
- Eszközök és alapanyagok beszerzése, megrendelések kezelése
- Megrendelővel és beszállítókkal való kapcsolattartás
- Étkeztetési szoftver (HostWare)) kezelése
- Kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása
- Számlák, teljesítés igazolások, dokumentumok kezelése
- HACCP és HSE előírások betartása és betartatása
- Hatékony, együttműködő csapat kialakítása és fenntartása
- Új dolgozók interjúztatása, beintegrálás
Elvárások:
- Vendéglátóipari végzettség (élelmezésvezető, vendéglátó üzletvezető)
- Minimum 2 éves vezetői tapasztalat lehetőleg üzemi étkeztetésben
- Ügyfélorientált, szolgáltatói szemlélet
- Kitűnő kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség
- MS Office (Word, Excel, Outlook) és étkeztetési szoftverek felhasználói szintű ismerete
- Magas fokú szervezőkészség és stressztűrő képesség
Előnyök:
Ajánlatunk:
- Közösségi rendezvényeket és egész évben izgalmas vállalati programokat
- Hosszú távú, biztos munkalehetőséget
- Fejlődési és továbbképzési lehetőségeket, tréningeket és az önképzés támogatását
- Munkatársi kedvezményeket a Nemzeti Sportügynökség létesítményeiben
- Meghatározott munkaviszonyban eltöltött idő után járó jutalom
- Széles körű béren kívüli juttatási csomagot (pl. Széchenyi Pihenő Kártya juttatás, éleslátást biztosító szemüveg támogatás, közigazgatási határon kívülről történő napi munkába járás esetén a bérlet 100%-a, munkahelyi bölcsőde, gyermekszületési támogatás)
Munkavégzés helye
Sukoró