Feladatok:

  • Mérőeszközök kezelése, tisztántartása, laboratóriumi rend fenntartása.
  • Munkaterület előkészítése.
  • Késztermék vizsgálata, mintavétel.
  • Napi rutin vizsgálatok előkészítése, elvégzése (alkohol-, cukor-, savtartalom mérések).
  • Minőségi előírások ellenőrzése, betartása.
  • Mérési jegyzőkönyvek nyilvántartása, vezetése a késztermék minősítéséhez.
  • Technológiai kutatásfejlesztés, elsősorban gyümölcskeménység javítására.

Elvárások:

  • Szakirányú közép vagy felsőfokú végzettség: élelmiszeripari mérnök/ technikus/ laboráns.
  • Angol nyelvismeret.
  • Felhasználó szintű számítógépes ismeret.
  • Kiváló adminisztrációs készség.
  • Rugalmasság, önálló, pontos, precíz munkavégzés.

Előnyök:

- Élelmiszeripari területen szerzett tapasztalat.

Ajánlatunk:

  • Folyamatos szakmai fejlődési lehetőség.
  • Hosszú távú, biztos munkalehetőség.
  • Fizetés/Bérezés megegyezés szerint.

Munkavégzés helye

Mór

Jelentkezem az állásra ›