A hirdetés már lejárt!

Feladatok:

A következő feladatokra számíthat:
  • Az étterem önálló vezetése, felelősségvállalás a pénzügyi eredményekért.
  • A minőségi kiszolgálás biztosítása.
  • A forgalom és a bevétel növelése, eredmények elemzése.
  • Rendezvények lebonyolítása felelős vezetőként (esküvők, kiállítások, céges rendezvények).
  • Étkeztetéseknél/rendezvényeknél aktív szerepvállalás a kiszolgálási munkafolyamatokban.
  • A dolgozók munkabeosztásának elkészítése, hónap végi lezárása.
  • Árazási feladatok elvégzése, árak, készletek programba való feltöltése.
  • A partnerekkel és beszállítókkal való jó kapcsolat kiépítése. Rendelések kezelése és a leltározási folyamat vezetése.

Elvárások:

Ön az ideális jelölt, ha:
  • Rendelkezik hasonló munkakörben szerzett tapasztalattal (3-5 év)
  • Legalább középfokú vagy felsőfokú végzettsége van
  • Vezettett már több fős csapatot
  • Tulajdonosi szemlélettel rendelkezik
  • Kiváló problémamegoldó képessége van
  • Képes az önálló munkavégzésre
  • Kreatív
  • Pozitív, társaságkedvelő és energikus személyiség
  • Legalább egy idegen nyelvet beszél folyékonyan (angol vagy német)
Nálunk menedzserként hozhat saját döntéseket, megvalósíthat ötleteket, és fejlődhet egy olyan munkahelyen, ahol a pörgés mellett jól is érezheti magát a csapatban.

Ajánlatunk:

Mit nyújtunk?
  • Induló havibér nettó 2.000 Eur + bónusz (tapasztalattól és képességektől függően emelkedhet)
  • Hosszú távú munkalehetőség egész évben
  • Fejlődési lehetőség
  • Kedvezményes étkezés
  • Bónuszok, csapatépítés és dolgozói kedvezmények
  • Céges telefon, laptop
  • Céges auto

Munkavégzés helye:

Komárno, Szlovákia

Munkavégzés helye

Szlovákia