Feladatok:

Nyitás előtt:

  • Előkészíti a nyitásra a munkaterületet és a vendégteret pl.: beállítja az asztalokat, székeket, elhelyezi a tálaló eszközöket, étel, ital megnevezések kihelyezése

  • Zene (vendégek számára kellemes atmoszféra megteremtése a cég előírásai szerint)

  • Kiválasztja és felhelyezi az alkalomhoz és az étkezési időszakhoz illő terítéket, abroszokat, tányérokat, poharakat, evőeszközöket

Nyitvatartás alatt:

  • Fogadja és leülteti a vendégeket a protokoll-előírások szerint

  • Átadja az étlapot, ismerteti a választékot, szükség szerint ételt, italt ajánl

  • Felveszi és továbbítja, illetve összeállítja az étel és ital rendelést, felméri a vendégek igényeit, kezeli az észrevételeiket, szükség szerint kínál, utántölt.

  • Alkoholos és alkoholmentes italok készítése és felszolgálása

Zárás:

  • Előkészíti a következő napi fogyóeszközöket, a textíliákat és az egyéb dekorációs elemeket.

  • Elszámol a napi bevétellel (készpénz, bankkártya slipek, szoba terhelések)

Elvárások:

  • Középfokú ANGOL nyelvtudás

  • Felszolgáló végzettség

  • PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!

  • RÉSZMUNKAIDŐRE IS VAN LEHETŐSÉG!

  • Tudj, és szeress csapatban dolgozni

  • Barátságos nyitott személyiség

Munkavégzés helye:

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest

Jelentkezem az állásra ›