

Feladatok:
A pozíció célja:
A konyha működésének teljes körű irányítása, a magas színvonalú gasztronómiai élmény biztosítása, valamint a konyhai csapat vezetése és motiválása. A Head Chef felelős a menüfejlesztésért, költséghatékonyságért, minőségbiztosításért és az innovatív gasztronómiai trendek alkalmazásáért.
Feladatok:
-
A konyha napi operatív működésének megszervezése és felügyelete.
-
Az étterem, rendezvények és egyéb F&B egységek számára szükséges ételek elkészítésének biztosítása.
-
Reggeliztetés büfé jellegge
-
Szezonális és kreatív menük kidolgozása a vendégek igényeinek figyelembevételével.
-
Csoportos ajánlatok és kávészünetek kidolgozása.
-
Az ételek minőségének folyamatos ellenőrzése és fenntartása.
-
A konyha műszaki állapotának figyelemmel kísérése.
-
HACCP és egyéb higiéniai szabványok betartása és betartatása.
-
Költséghatékony működés biztosítása, beleértve az alapanyagok beszerzését, készletgazdálkodást és árképzést.
-
Kapcsolattartás beszállítókkal a legjobb ár-érték arányú alapanyagok beszerzése érdekében.
-
A konyhai személyzet (szakácsok, segédszemélyzet) irányítása, beosztások készítése (3 havi munkaidőkeretben), toborzás, kiválasztás.
-
Csapat motiválása, képzések szervezése és mentorálás.
-
Utasítások, munkaköri leírások elkészítése
-
Vendégvisszajelzések figyelemmel kísérése és azok alapján fejlesztések bevezetése.
-
Brand standardok betartása
Négycsillagos belvárosi szállodába keresünk új, elhivatott csapattagot, Head Chef pozícióba!
Elvárások:
- szakirányú végzettség
- többéves, szakmában eltöltött idő, folyamatosan fejlődő karrierút
- elhivatottság
- kitartás
- rugalmasság
- önállóság
- kreativitás
- megbízhatóság
- vezetői képességek
Ha kellően elhivatott vagy szakmád iránt, és szeretnél felépíteni egy jól működő konyhát, aminek működését Te egyengetheted, olvass tovább!
Munkavégzés helye:
Munkavégzés helye
Magyarország