A hirdetés már lejárt!

Randstad Hungary Kft.
1134 Budapest
Dózsa György út 146-148.
A. ép. 3. em.
www.randstad.hu

Head Chef

Négycsillagos belvárosi szállodába keresünk új, elhivatott csapattagot, Head Chef pozícióba!

Feladatok

A pozíció célja:

A konyha működésének teljes körű irányítása, a magas színvonalú gasztronómiai élmény biztosítása, valamint a konyhai csapat vezetése és motiválása. A Head Chef felelős a menüfejlesztésért, költséghatékonyságért, minőségbiztosításért és az innovatív gasztronómiai trendek alkalmazásáért.

 

Feladatok:

  • A konyha napi operatív működésének megszervezése és felügyelete.

  • Az étterem, rendezvények és egyéb F&B egységek számára szükséges ételek elkészítésének biztosítása.

  • Reggeliztetés büfé jellegge

  • Szezonális és kreatív menük kidolgozása a vendégek igényeinek figyelembevételével.

  • Csoportos ajánlatok és kávészünetek kidolgozása.

  • Az ételek minőségének folyamatos ellenőrzése és fenntartása.

  • A konyha műszaki állapotának figyelemmel kísérése.

  • HACCP és egyéb higiéniai szabványok betartása és betartatása.

  • Költséghatékony működés biztosítása, beleértve az alapanyagok beszerzését, készletgazdálkodást és árképzést.

  • Kapcsolattartás beszállítókkal a legjobb ár-érték arányú alapanyagok beszerzése érdekében.

  • A konyhai személyzet (szakácsok, segédszemélyzet) irányítása, beosztások készítése (3 havi munkaidőkeretben), toborzás, kiválasztás.

  • Csapat motiválása, képzések szervezése és mentorálás.

  • Utasítások, munkaköri leírások elkészítése

  • Vendégvisszajelzések figyelemmel kísérése és azok alapján fejlesztések bevezetése.

  • Brand standardok betartása

 

Elvárások

Elvárások:

  • szakirányú végzettség
  • többéves, szakmában eltöltött idő, folyamatosan fejlődő karrierút
  • elhivatottság
  • kitartás
  • rugalmasság
  • önállóság
  • kreativitás
  • megbízhatóság
  • vezetői képességek

Munkavégzés helye

Budapest