Feladatok:
Partnerünk 30 éves múlttal rendelkező, magyar tulajdonban lévő sütőipari vállalkozás. Fánkok és kalácsok gyártásával foglalkoznak. 25-30 munkavállalóval, fagyasztott termékeket gyártanak, multi vállalatok részére.
- A prémium sütőipari termékek (fánkok, kalácsok) gyártásának minőségellenőrzése, a gyártási folyamatok és a végtermékek minőségi előírásoknak való megfelelőségének biztosítása.
- A termelési folyamatok folyamatos figyelemmel kísérése és az esetleges hibák, eltérések gyors felismerése.
- Minőségellenőrzési jelentések készítése, valamint a minőségi problémák esetén javaslatok tétele a javító intézkedésekre
- A higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások betartásának ellenőrzése
- Rendszeres kapcsolattartás a termelési és fejlesztési részleggel a minőség folyamatos javítása érdekében.
- Minimum középfokú végzettség, élelmiszeripari technikus, pék, cukrász
- Legalább 1-2 éves releváns tapasztalat
- Felhasználói szintű számítógépes ismeretek
Munkaidő
- Hétfőtől péntekig, 06:30 és 15:00 között
- Egy műszakos munkarend
Amit kínálunk
- Versenyképes fizetés
- Stabil, hosszú távú munkalehetőség egy fejlődő cégnél.
- Szakmai fejlődési lehetőség.
- Barátságos, támogató munkakörnyezet.
Elvárások:
- A prémium sütőipari termékek (fánkok, kalácsok) gyártásának minőségellenőrzése, a gyártási folyamatok és a végtermékek minőségi előírásoknak való megfelelőségének biztosítása.
- A termelési folyamatok folyamatos figyelemmel kísérése és az esetleges hibák, eltérések gyors felismerése.
- Minőségellenőrzési jelentések készítése, valamint a minőségi problémák esetén javaslatok tétele a javító intézkedésekre
- A higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások betartásának ellenőrzése
- Rendszeres kapcsolattartás a termelési és fejlesztési részleggel a minőség folyamatos javítása érdekében.
Munkavégzés helye:
Munkavégzés helye
Budapest