Feladatok:

Partnerünk 30 éves múlttal rendelkező, magyar tulajdonban lévő sütőipari vállalkozás. Fánkok és kalácsok gyártásával foglalkoznak. 25-30 munkavállalóval, fagyasztott termékeket gyártanak, multi vállalatok részére.

  • A prémium sütőipari termékek (fánkok, kalácsok) gyártásának minőségellenőrzése, a gyártási folyamatok és a végtermékek minőségi előírásoknak való megfelelőségének biztosítása.
  • A termelési folyamatok folyamatos figyelemmel kísérése és az esetleges hibák, eltérések gyors felismerése.
  • Minőségellenőrzési jelentések készítése, valamint a minőségi problémák esetén javaslatok tétele a javító intézkedésekre
  • A higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások betartásának ellenőrzése
  • Rendszeres kapcsolattartás a termelési és fejlesztési részleggel a minőség folyamatos javítása érdekében.

 

  • Minimum középfokú végzettség, élelmiszeripari technikus, pék, cukrász
  • Legalább 1-2 éves releváns tapasztalat
  • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek

Munkaidő

  • Hétfőtől péntekig, 06:30 és 15:00 között
  • Egy műszakos munkarend

Amit kínálunk

  • Versenyképes fizetés
  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség egy fejlődő cégnél.
  • Szakmai fejlődési lehetőség.
  • Barátságos, támogató munkakörnyezet.

Elvárások:

  • A prémium sütőipari termékek (fánkok, kalácsok) gyártásának minőségellenőrzése, a gyártási folyamatok és a végtermékek minőségi előírásoknak való megfelelőségének biztosítása.
  • A termelési folyamatok folyamatos figyelemmel kísérése és az esetleges hibák, eltérések gyors felismerése.
  • Minőségellenőrzési jelentések készítése, valamint a minőségi problémák esetén javaslatok tétele a javító intézkedésekre
  • A higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások betartásának ellenőrzése
  • Rendszeres kapcsolattartás a termelési és fejlesztési részleggel a minőség folyamatos javítása érdekében.

 

Munkavégzés helye:

Budapest X.

Munkavégzés helye

Budapest

Jelentkezem az állásra ›