Feladatok:
- Üzemi és személyi higiéniai folyamatok irányítása és fejlesztése,
- Takarítási tevékenységek és alvállalkozók munkájának szervezése, ellenőrzése,
- HACCP, IFS, BRC előírások alkalmazása a higiéniai rendszer működtetésében,
- Környezeti és személyi higiéniai monitoring felügyelete, eltérések kezelése,
- Vegyszerek, eszközök és géppark üzemeltetésének, karbantartásának koordinálása,
- Részvétel auditokon és belső vizsgálatokban, nem megfelelőségek kezelése,
- Hozzájárulás az élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek folyamatos fejlesztéséhez.
Elvárások:
- Felsőfokú végzettség,
- Élelmiszeriparban, minőségügyi területen szerzett tapasztalat,
- Angol nyelvtudás szóban és írásban is.
Ajánlatunk:
- Akár 2 havi bruttó alapbérnek megfelelő bónusz (egyéni teljesítmény és vállalati célok alapján),
- Étkezési hozzájárulás, béren kívüli juttatás, bejárási támogatás,
- Létszám és árbevétel tekintetében egy dinamikus bővülésben lévő vállalathoz való csatlakozás lehetősége,
- Rugalmas munkaidő és nagy hangsúly a work-life balance-on,
- Családias légkörű cégnél való munkavégzés,
- Egyéni szakmai fejlődés támogatása, szakmai képzések által,
- Sportolási lehetőségeket biztosítása, valamint preventív szűrések a vállalat telephelyén.
Munkavégzés helye:
Munkavégzés helye
Bács-Kiskun vármegye