Feladatok:
- nyitás előtti teendők előkészítése
- az árukészlet figyelemmel kísérése, áruátvétel
- a munkaterület, a vendégtér nyitásra előkészítése
- felszolgálás
- a vendég fogadása, leültetése a protokoll-előírások szerint
- a választék ismertetése, ételek és italok ajánlása
- a rendelés felvétele
- a felszolgáláshoz szükséges eszközök előkészítése
- a vendégek által választott ételek és italok szakszerű felszolgálása
- a felszolgálandó étel és ital minőségének figyelemmel kísérése
- pénztárgép kezelése
- zárás, elszámolás elkészítése
Elvárások:
- Szakirányú végzettség
- A'la carte étteremben gyakorlat
- Angol vagy német nyelv ismerete
- Vendég centrikusság
- Csapatjátékosság
- Megbízhatóság
Előnyök:
Ajánlatunk:
- Versenyképes munkabér + jatt
- Kellemes környezet, jó csapat
- Személyzeti étkezés
Munkavégzés helye
Baranya vármegye