Feladatok:

  • Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása különböző konyhatechnológiai eljárások alapján
  • Nyersanyagok ízesítése, esetleges tárolása
  • Ételek előkészítése, tálalása
  • Látványkonyhához érkező vendégek rendeléseinek előkészítése
  • Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása

Elvárások:

  • Pontos, megbízható megjelenés, környezetre igényes munkavégzés
  • Magas munkabírás, terhelhetőség
  • Önálló munkavégzés
  • HACCP ismeretek
  • Szállodai konyhán szerzett tapasztalat
  • Angol nyelv alapszintű ismerete

Ajánlatunk:

  • Ingyenes parkolási lehetőséget és kerékpártárolást biztosítunk
  • SZÉP kártya juttatásban részesülsz
  • Tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen, a város szívében vagyunk
  • Munkaruhát biztosítunk számodra
  • Kedvezményes szállásfoglalás a Hilton valamennyi szállodájában
  • Csapatépítő tréningeken vehetsz részt
  • Hosszú távú, stabil munkahelyet biztosítunk

Munkavégzés helye

Budapest

Jelentkezem az állásra ›