Feladatok:

  • Közreműködés a büfé előkészítésében, után töltésében és leszedésében              

  • Az élelmiszerek fogyasztásra vagy főzésre való előkészítése

  • Alapvető, összetett és többféleképpen alkalmazható konyhai készítmények elkészítési és bemutatási folyamatainak kidolgozása és felügyelete.

  • A kulináris gyártási folyamatok szervezése.

  • A létesítmény gasztronómiai kínálatát alkotó ételek elkészítési és bemutatási folyamatainak irányítása.

  • A gasztronómiai felhasználásra szánt termékek előkészítése, főzése és bemutatása.

  • Az élelmiszerekkel való bánásmód, a tartósítás és a regenerálás minden fajtájának alkalmazása és felügyelete.

Elvárások:

Megjelenés:

  • A vállalati előírásoknak megfelelően ( haj, köröm, borosta), higiénikus és ápolt megjelenés.

  • Tiszta , a cég által előírt egyenruha

Munkavégzés helye:

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest

Jelentkezem az állásra ›