Feladatok:

Partnerünk 30 éves múlttal rendelkező, magyar tulajdonban lévő sütőipari vállalkozás. Fánkok és kalácsok gyártásával foglalkoznak. 25-30 munkavállalóval, fagyasztott termékeket gyártanak, multi vállalatok részére.

  • A termékek gyártástervének, munkavállalók munkabeosztásának elkészítése, gyártási folyamatok szervezése, ellenőrzése
  • Az üzem termelési hatékonyságának javítása, szinten tartása
  • Javaslatok megfogalmazása a jobb eredmény elérésének érdekében
  • Az élelmiszer-előállítás irányítása és ellenőrzése
  • A felügyeleti körébe tartozó műszak munkájának ellenőrzése és irányítása
  • Alap- és csomagolóanyagok leltározása
  • A munkavégzés feltételeinek folyamatos biztosítása
  • Részvétel az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer működtetésében, dokumentáció vezetése
  • Minőségirányítási rendszerhez tartozó feladatok ellátása
  • Minimum középfokú végzettség, élelmiszeripari technikus, pék, cukrász
  • Legalább 2-3 éves releváns tapasztalat
  • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek

Munkaidő

  • Hétfőtől péntekig, 06:30 és 15:00 között
  • Egy műszakos munkarend

Amit kínálunk

  • Versenyképes fizetés
  • Szabad hétvégék

Elvárások:

  • A termékek gyártástervének, munkavállalók munkabeosztásának elkészítése, gyártási folyamatok szervezése, ellenőrzése
  • Az üzem termelési hatékonyságának javítása, szinten tartása
  • Javaslatok megfogalmazása a jobb eredmény elérésének érdekében
  • Az élelmiszer-előállítás irányítása és ellenőrzése
  • A felügyeleti körébe tartozó műszak munkájának ellenőrzése és irányítása
  • Alap- és csomagolóanyagok leltározása
  • A munkavégzés feltételeinek folyamatos biztosítása
  • Részvétel az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer működtetésében, dokumentáció vezetése
  • Minőségirányítási rendszerhez tartozó feladatok ellátása

Munkavégzés helye:

Budapest X.

Munkavégzés helye

Budapest

Jelentkezem az állásra ›