Partnerünk 30 éves múlttal rendelkező, magyar tulajdonban lévő sütőipari vállalkozás. Fánkok és kalácsok gyártásával foglalkoznak. 25-30 munkavállalóval, fagyasztott termékeket gyártanak, multi vállalatok részére.
Termelésvezető
Feladatok
- A termékek gyártástervének, munkavállalók munkabeosztásának elkészítése, gyártási folyamatok szervezése, ellenőrzése
- Az üzem termelési hatékonyságának javítása, szinten tartása
- Javaslatok megfogalmazása a jobb eredmény elérésének érdekében
- Az élelmiszer-előállítás irányítása és ellenőrzése
- A felügyeleti körébe tartozó műszak munkájának ellenőrzése és irányítása
- Alap- és csomagolóanyagok leltározása
- A munkavégzés feltételeinek folyamatos biztosítása
- Részvétel az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer működtetésében, dokumentáció vezetése
- Minőségirányítási rendszerhez tartozó feladatok ellátása
Elvárások
- Minimum középfokú végzettség, élelmiszeripari technikus, pék, cukrász
- Legalább 2-3 éves releváns tapasztalat
- Felhasználói szintű számítógépes ismeretek
Munkaidő
- Hétfőtől péntekig, 06:30 és 15:00 között
- Egy műszakos munkarend
Amit kínálunk
- Versenyképes fizetés
- Szabad hétvégék
Munkavégzés helye
Budapest